Tuininrichting

De cortenstaal tuininrichting bestaat uit diverse fraaie producten voor u tuin. Zo ziet u hier de brievenbussen, sfeerpanelen en tuinmeubelen. Met deze cortenstalen producten krijgt u tuin een extra industriële dimensie.

Zo hebben we 3 staande modellen brievenbussen voor u dagelijkse post. Maar als u ook pakketten wil ontvangen, zijn er ook twee verschillende pakket brievenbussen te koop. Voor alle brievenbussen zijn er cijfers en letters te koop in rvs en in cortenstaal. De cijfers en letters kunt u zelf op de gewenste plaats van de brievenbus lijmen. Lijm wordt meegeleverd. Alle brievenbussen zijn voorzien van een afsluitbare deur met 2 sleutels. Het slot is een cilinderslot en daarom ook bestand tegen alle weersomstandigheden.

De producten worden ongeroest aangeleverd. Als u de bestelling binnen krijgt is het raadzaam de verpakking te verwijderen. Zodat vocht wat tussen de verpakking en de brievenbus zit weg kan. De cortenstaal producten zullen zo mooi en gelijkmatig kunnen roesten. Met enkele weken/maanden zijn ze volledig geroest. Hoewel de patina permanent is, kan het voorkomen dat er, zeker in de eerste maanden, onder invloed van bijv. regen wat uitspoelt / afgeeft.

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond